BENVINGUTS

Les persones que feim PUNT iNFORMATIU POLLENÇA et donam la benvinguda a aquesta finestra oberta a tots els lectors que, com tu, tenen moltes coses a dir.

Proposa'ns temes, idees, opinions, reflexions, queixes i tot allò que creguis interessant per als pollencins i pollencines.

Ajuda'ns a fer una revista de proximitat cada dia millor.

divendres, 27 de juliol del 2007

AQUEST ÉS EL TEU ESPAI

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per obrir un espai de debat a través del qual els pollencines poguem exposar d'una manera constructiva els temes sobre els quals voldríem tenir més informació.
Sense anar més enfora, a mi, m'agradaria que tractàssiu sobre l'estat d'abandonament de certs edificis l'exemple més acusats dels quals és la fàbrica de can Morató: què és allò un edifici singular o un perill públic?
Com aquest, dissortadament, n'hi ha d'altres. Què s'ha de fer?

Anònim ha dit...

Jo trob que s'hauria de xerrar dels aparcaments. Pareix que hi ha gent que no ha passat per l'autoescola i que no sap distingir entre ocupar una plaça o dues!
Que aprenguin a aparcar! Que en treuen d'aparcar en mig!

Pepe ha dit...

Temes que es podien tractar:
- Cala Carbó.
- Disciplina urbanística.
- Canvis a la festa de la patrona.
- Auditori de Moneo.als edificis de l'Ajuntament ( Miquel Capllonch, Plaça Major, Can Llobera).
...

Anònim ha dit...

Podrieu obrir un debat sobre Pollença i les telecomunicacions al segle XXI.
Sembla que sempre arribem tard a tot, quan no fa massa temps erem un poble de referéncia a tot Mallorca.

Anònim ha dit...

Fa temps que no es parla dels aparcaments de ca les munnares, supos que encara pagam entre tots els pollencins el que tan sols disfruten uns quants.
Que ja s´ha constituida la comunitat de propietaris o ja està be així?

Anònim ha dit...

A on eren els pollencins que tant estimen el Puig i la Mare de Deu del Puig el dilluns de Pasqua, dia del Pancaritat ?. Quan la gent té veritables ganes d'anar a un lloc el vent no l'atura com anys enrera que amb pluja i tot hi anava una gentada. Sería una llàstima que per falta de participació aquesta bona costum desaparegués a Pollença ara que a altres indrets cada any tenen mes participació.